}
abonneren

Nokia Belle Symbian-update beschikbaar

Wie een recent Nokia Symbian-toestel heeft kan deze nu opwaarderen naar Nokia Belle. De nieuwe software verschijnt een dag eerder dan gepland.

Veel van de functionaliteit van Belle is bedoeld om de gebruikerservaring intuïtieve en eenvoudiger te maken. Simpel gezegd voegt Nokia een verzameling aantrekkelijke functies toe die al lang beschikbaar zijn in iOS en Android. Net als Android heeft Belle nu een centrale notificatie mechanisme die laat zien wat er voor gesprekken, e-mails en berichten zijn binnengekomen. Ook zijn er nu bedieningsfuncties die met één handeling gestart worden.

Belle heeft meer personalisatiemogelijkheden. Zo zijn er nu zes homescreens die eenvoudig zelf te configureren zijn met favoriete apps en diensten. Ook zijn er widgets die je van belangrijke informatie op de hoogte houden.

Critici beweren dat als Nokia deze functionaliteit een paar jaar eerder aan zijn toestellen had toegevoegd, de hele overgang naarWindows Phone 7 niet nodig zou zijn geweest.

Nokia Belle is beschikbaar voor de volgende toestellen: Nokia N8, Nokia E7, Nokia E6, Nokia X7, Nokia C6-01, Nokia C7 and Nokia Oro. De Nokia 500 komt later aan de beurt. Je moet je telefoon via usb aan je pc verbinden om de update te installeren

Kijk hier voor meer informatie

Bekijk ook het filmpje: 

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Besturingssystemen

Tags: Symbian, Belle

Laatste Vacatures

Uitgelicht: Senior Integratiespecialist - NS

Uitgelicht: Senior Automation Consultant - PQR