abonneren

MS Patch Tuesday: 64 kwetsbaarheden in 17 patches

Microsoft pakt vandaag flink uit in de maandelijkse patch-ronde. Er zijn 17 patches voor 64 problemen in totaal, voor ongeveer alle softwareproducten.

Van deze 17 ‘security bulletins’ worden er 9 als kritiek bestempeld, de overige zijn belangrijk. Er zijn updates voor Windows XP, Windows Vista, Windows Server 2003, Windows Server 2008 en Windows 7. De negen kritieke patches zijn allemaal van toepassing op Windows Vista, 8 ervan ook voor Windows 7. Dit betekent dat de fouten in Vista grotendeels zijn gekopieerd in Windows 7.

Ook alle nog ondersteunde versies van Microsoft Office komen vandaag aan de beurt. Een aantal van de lekken moeten het remote uitvoeren van programma code voorkomen waarmee privacy gevoelige informatie uitlekt. Meer info in Microsoft Bulletins.

 

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Besturingssystemen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord