abonneren

Microsoft verlengt stilletjes de ondersteuning van Vista

Microsoft heeft stilletjes de ondersteuningstermijn van Windows Vista en Windows 7 verlengd van vijf naar tien jaar. Windows Vista zal nu worden ondersteund tot 11 april 2017. De Windows 7 ondersteuning loopt door tot 14 januari 2020.

Tot voor kort waren consumenten aangewezen op de standaard ondersteuningstermijn van 5 jaar na het verschijnen van het besturingssysteem. Nu geldt ook de verlengde ondersteuningsperiode voor alle versies van zowel Windows Vista als Windows 7. Dat betekent dat de gebruikers van deze besturingssystemen vijf jaar langer verzekerd zijn van veiligheids-updates en andere noodzakelijke updates. Tot nu toe was de verlengde ondersteuning voorbehouden aan zakelijke Windows-gebruikers.
De verlengde ondersteuning van Windows XP eindigt nog steeds in april 2014.
Windows Vista-gebruikers kunnen nu opgelucht ademhalen en hun computer ook na april 2012 veilig blijven gebruiken. 

Bron: Neowin

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Besturingssystemen

Tags: Windows Vista

Nieuws headlines

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord