abonneren

Map opstarten

Wilt u bij de start van Windows 7 een programma openen? De snelste methode hiervoor is om het programma eenvoudigweg toe te voegen aan de map Opstarten, die sinds jaar en dag in Windows terug te vinden is. Open het menu Start en navigeer naar Alle programma's. Rechtsklik op de map Opstarten en kies Verkennen. Een nieuw mapvenster wordt geopend.
Versleep vervolgens een snelkoppeling van het programma dat u wilt starten naar dit mapvenster. Sluit het venster en controleer of het programma is toegevoegd in de map Opstarten van het menu Start. Het programma wordt voortaan automatisch geopend bij de start van Windows.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Tips en Trucs, Besturingssystemen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord