abonneren

'HTC One X-update naar Android 4.2.2 met Sense 5 in juni/juli'

We wisten al dat deze update eraan zat te komen voor de HTC One X, One X+ en HTC One S. Nu is via een kenner bekend geworden dat dit in juni/juli van dit jaar het geval zal zijn voor de One X.

In februari kwam het bericht al naar buiten dat de HTC One X, HTC One X+ en de HTC One S een update zouden krijgen naar HTC Sense 5. Nu brengt de eigenaar van het Twitter-account LlabTooFeR die over het algemeen erg goed geïnformeerd is, het bericht dat de HTC One X Android 4.2.2 en HTC Sense 5 in juni of juli zal krijgen.

HTC Sense 5

HTC Sense is de grafische schil van HTC, waarbij er naast een ander uiterlijk, ook een aantal functies zijn toegevoegd aan standaard-Android. Gelukkig heeft HTC zijn belofte nagekomen en is Sense over het geheel een stuk rustiger geworden. Sense heeft ook een aantal nieuwe mogelijkheden gekregen, Blinkfeed is er één van. Blinkfeed is een constante stroom van informatie op je homescreen die je zelf kunt samenstellen. Er zijn meer dan 1000 nieuwsbronnen waaruit je kunt selecteren als het om nieuws gaat, daarnaast kun je ook de berichten van je sociale netwerk in Blinkfeed plaatsen.

 

Beschikbaarheid

HTC heeft op Facebook aangegeven dat er in ieder geval voor de HTC One X+, HTC One X en HTC One S een update zal komen naar HTC Sense 5, waar wellicht wat functies niet in zullen zitten omdat deze specifiek voor de hardware van de HTC One gemaakt zijn. Het Twitter-account laat ons weten dat de HTC One X in ieder geval de update naar Android 4.2.2 krijgt en HTC Sense en vertelt vervolgens aan een andere Twitteraar "I bet this will happen in June-July...". Over de HTC One X+ en HTC One S is verder nog niets bekend.

Geschreven door: Ruud Caris op

Category: Nieuws, Besturingssystemen

Tags: One X, Android 4.2.2, One X Plus, Sense 5, One X+, One S