abonneren

Duidelijkheid bij het optreden van systeemfouten

Sommige opties in Windows 7 kunnen beter niet worden geautomatiseerd. Bij een ernstige systeemfout wordt de machine bijvoorbeeld opnieuw opgestart. Niet echt handig als u de fout wilt achterhalen zonder gedwongen te worden het logboek erop na te slaan.Gelukkig kunt u het automatisch opnieuw starten van de computer uitschakelen. Open het menu Start en rechtsklik op Computer. Kies Eigenschappen.
Links in het venster kiest u voor Geavanceerde systeeminstellingen, waarna u het tabblad Geavanceerd opent en klikt op Instellingen (in het vak Opstart- en herstelinstellingen). Haal het vinkje weg bij de optie De computer automatisch opnieuw opstarten (in het vak Systeemfouten). Klik op OK.

 

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Tips en Trucs, Besturingssystemen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord