abonneren

Apple iOS 5-accuprobleem verder onderzocht

De eind vorige week uitgebrachte update van iOS 5 naar versie 5.0.1 brengt niet de verbetering van de accuproblemen die werd verwacht. Sommige iPhone 4S-gebruikers beweren zelfs dat het snel leegraken van de accu erger is geworden.

In een reactie op de vaak niet zo positieve reacties die door gebruikers op het supportforum van Apple worden gepost, geeft Apple aan dat nog wel een aantal problemen kunnen zijn overgebleven. Wel zou de update een aantal van de oorzaken van het snel leegraken van de accu hebben aangepakt. De update fixt ook een aantal beveiligingsproblemen en repareert een aantal andere fouten.

Ondertussen is het voor gebruikers van iOS  ook op andere iPhones en iPads zaak zorvuldig naar de instellingen te kijken. Schakel zoveel mogelijk voorzieningen die er voor zorgen dat het toestel regelmatig een netwerkverbinding nodig heef om te controleren of er nieuwe informatie is uit. Zorg da de niet noodzakelijke notificaties zijn uitgeschakeld. Schakel bluetooth en gps uit als je het niet nodig hebt en zorg dat de schermverlichting niet overbodig fel staat.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Besturingssystemen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie