abonneren

Android 4.3 hier beschikbaar voor Galaxy Nexus

Android 4.3 is vorige week gelanceerd op het moment van schrijven en de updates voor Nexus-toestellen zijn in volle gang. De update van de Galaxy Nexus naar Android 4.3 is inmiddels ook van start gegaan in Nederland en België.
De Galaxy Nexus was na de Nexus One en de Nexus S het derde officiële Nexus-toestel en wordt nog steeds veelvuldig gebruikt. Dit toestel, dat inmiddels ruim 18 maanden oud is, krijgt nog steeds de allerlaatste Android-updates, direct na de aankondiging. Wij hebben een aantal meldingen van gebruikers ontvangen over de update naar Android 4.3 van de Galaxy Nexus. Er zijn echter wel een aantal verschillende modellen van de Galaxy Nexus in omloop, dus het kan zijn dat het even duurt voordat jouw specifieke versie aan de beurt is. Meer over deze versies is hier te lezen. Overigens zal de Nexus S geen update ontvangen naar Android 4.3.

Beschikbaarheid

Android 4.3 voor de Galaxy Nexus is op dit moment uit aan het rollen en ook beschikbaar in Nederland en België. Android 4.3 is Over The Air (OTA) te installeren, waarbij wel een WiFi-verbinding vereist is. Er gaan geen gegevens verloren, maar een back-up maken is altijd aan te raden. Dit soort updates gaan altijd in fases, dus het kan zijn dat je nog even moet wachten totdat jij aan de beurt bent. Ook welke versie Galaxy Nexus jij hebt heeft daar invloed op. 

Geschreven door: Ruud Caris op

Category: Nieuws, Besturingssystemen

Tags: Galaxy Nexus, Android 4.3