abonneren

Android 4 Ice Cream Sandwich voor Galaxy S2

Vandaag start de distributie van Android 4 Ice Cream Sandwich voor de Samsung Galaxy S2. De Europese landen zijn het eerst aan de beurt. Ook de Galaxy Tab en Galaxy Note zijn nu snel aan de beurt voor de update naar het nieuwe Android.

Er is veel geschreven over de lang verwachte update naar Ice Cream Sandwich voor de Samsung Galaxy S2. Op de Facebook-pagina van Samsung Israel werd 15 maart genoemd en vorige week stond de datum van 10 maart nog te lezen op het Fillippijnse blog van Samsung, maar dat is toch weer ontkend. Nu staat het op de 'global' site van Samsung te lezen dat vandaag de uitrol van start gaat.

De Europese landen en Zuid-Korea, het thuisland van Samsung, zijn als eerste aan de beurt. Wanneer we in Nederland dan precies de upgrade krijgen, is niet bekend. Daarbij ben je ook nog eens afhankelijk van je telecomprovider.

Samsung Galaxy Note en Galaxy Tab
Naast de Samsung Galaxy S2 krijgen ook andere apparaten van Samsung een update naar Android 4 Ice Cream Sandwich, namelijk de Samsung Galaxy Note, Galaxy Tab 8.9 & 10.1. 

Android 2.3 Gingerbread
De Galaxy S, Galaxy tab 7”, Galaxy S Plus, Galaxy S SCL en Galaxy W krijgen eind maart een firmware-upgrade van Android 2.3 Gingerbread.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Besturingssystemen

Tags: