Review: De Philips PicoPix projector is speciaal voor draagbaar gebruik

Hij past in je binnenzak en je kunt er mensen mee betoveren. We hebben het niet over de nieuwe toverstaf van Harry Potter, maar over PicoPix PPX3410 van Philips.
De Philips PicoPix is voor draagbaar gebruik ontwikkeld, heeft een accu voor één á twee uur gebruik, biedt 100 lumen, maar zijn niet voldoende voor een goed verlichte ruimte, heeft een resolutie van 854x960 en bezit over verschillende aansluitingen.
10
Score
100
Score: 100
  • Pluspunten
  • Makkelijk mee te nemen
  • Speelt ook bestanden direct vanaf SD-kaart of usb-geheugen af
  • Minpunten
  • Tablet-kabeltjes niet meegeleverd
  • Te weinig Lumen voor lichte ruimte

Lees ook: Review: Sony WG-C20, draadloos datamaatje

Draagbaar

De Philips PicoPix is een projector die speciaal voor draagbaar gebruik is ontwikkeld. En met draagbaar bedoelen we ook echt draagbaar, want hij past namelijk gewoon in de palm van je hand. Ondanks het compacte formaat is hij verrassend veelzijdig, want hij beschikt over veel aansluitmogelijkheden en er zit zelfs een eenvoudige MP4-mediaspeler en een Office- viewer ingebouwd. Dat betekent dat hij zelfs zonder extra apparatuur foto’s, video’s en bestanden vanaf een geheugenstick, externe schijf of sd-geheugenkaart kan afspelen.

Inhoud

Hij heeft ook een accu, die goed is voor een uur of twee gebruik. Handig, want zo kun je overal een presentatie geven waar het een beetje donker of schemerig gemaakt kan worden. De 100 lumen die de PicoPix levert zijn namelijk niet voldoende voor een goed verlichte ruimte. Hij biedt een resolutie van 854x960. Dat is niet veel, maar de PicoPix is wel in staat om een Full HD beeld te schalen naar deze resolutie, waardoor hij in de praktijk prima bruikbaar is. De PicoPix heeft verschillende aansluitingen, maar om hem met je tablet te gebruiken moet je in de meeste gevallen een verloopje of speciale kabel gebruiken. Philips levert namelijk alleen een standaard hdmi-kabel mee, maar zo kun je hem wel op je iPad, Android- of Windows-tablet aansluiten.

Voor meer informatie: www.philips.nl

Geschreven door: Chabelli Stoekenbroek op

Category: Review, Beamers

Tags: philips, philips tablet accessoires, philips picopix 3410 review, philips beamer picopix ppx3410, pcm philips beamer, philips picopix accessoires, philips picopix 3410, pcm philips picopix ppx3410 review , philips picopix 3410 test, philips picopix ppx3410, philips projector , philips beamer , philips beamer picopix , philips picopix 3410 handleiding , tablet accessoires