abonneren

Bullguard Backup 8

De een doet het braaf elke week, de ander doet het zuchtend en steunend eens per half jaar: backups maken. Waarom dat zo belangrijk is, hoeven we niet te vertellen. Maar welk backuppakket is het beste? We kijken naar Bullgaurd Backup 8.

BullGuards backupfunctionaliteit zit in de complete securitysuite, maar is ook los te koop. Net als de suite biedt Backup 8 voor abonnees gratis toegang tot de online opslag op BullGuard-servers. Hiervoor is in de losse versie gratis 10 GB beschikbaar (bij de internetsecuritysuite is dat 5 GB). Dat is voldoende voor behoorlijk wat essentiële bestanden, maar vermoedelijk te weinig voor complete backups.

Vanaf versie 8 kan BullGuard Backup 8 incrementele en differentiële backups maken. Het uitsluiten van de Windows-mappen en bestanden moet handmatig gebeuren. Jammer is dat een complete backup van het systeem niet mogelijk is. Wel is het programma verkrijgbaar in het Nederlands.

PluspuntenMinpuntenConclusie
  • 10 GB online backup opslag
  • incrementele en differentiële backups
  • Nederlandstalig
  • aanzienlijk verbeterd ten opzichte van zijn voorganger
  • geen systeem backup mogelijk
BullGuard heeft veel verbeteringen doorgevoerd waardoor het pakket aan de middenmoot ontstijgt.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Backup

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord