abonneren

Win een Denon HEOS-set t.w.v. 800 euro

Goed geluid maakt alles mooier. Of je nu thuis wilt genieten van een echte bioscoopervaring of het gevoel wilt hebben dat je zelf op de tribune zit: met HEOS van Denon is audio altijd een feest!

  Lees hier wat dit betekent.

Kijk je graag films of luister je graag naar muziek? Beschrijf hoe jij de audioapparatuur van HEOS zou inzetten en deel jouw ultieme muziekbeleving. Kans maken op een Denon HEOS-set? Deel hier jouw muziekbeleving!

Lees verder om inspiratie op te doen om vervolgens jouw muziekbeleving in te sturen.

Gebruikersscenario 3:  HEOS-fan
Het ‘HEOS-virus’ verspreidt zich opvallend snel onder audioliefhebbers. De producten werken erg aanstekelijk, omdat de hoge geluidskwaliteit en de veelzijdigheid van deze speakers bij menigeen direct in de smaak valt. Vaak begint een audioliefhebber met één HEOS-product, waarna binnen de kortste keren het complete huis vol hangt met HEOS-apparatuur. De echte HEOS-fan heeft geen rem meer en hangt deze betaalbare luidsprekers werkelijk overal op. Vanwege de hoge populariteit is de kans best groot dat je bij een familielid of vriend(in) al eens kennis hebt gemaakt met deze fraaie luidsprekers. Aangezien er in iedere kamer een draadloze speaker hangt, zijn HEOS-huizen uitermate geschikt voor een feestje. Misschien ben je zelf al eens op zo’n feestje geweest, waardoor je besmet bent geraakt met het HEOS-virus.

Een bezoek aan een HEOS-fan vergeet je doorgaans niet zo snel. HEOSfans zijn namelijk trots op hun audiosysteem en vertellen maar al te graag over de talrijke mogelijkheden. Zo krijg je ongetwijfeld te horen dat je vanuit een smartphone-app muziekbronnen op internet benadert, waaronder Spotify, TIDAL en Deezer. Deze muziek laat zich in iedere kamer afspelen, waarbij de DJ van dienst voor iedere kamer het gewenste deuntje bepaalt.

HEOS-fans laten je ook graag kennismaken met de nieuwste snufjes. De tweede generatie HEOS 1, 3, 5 en 7 spelen bijvoorbeeld audiobestanden in hoge resolutie af, zodat je van muziek geniet in de allerbeste studiokwaliteit. En wie weet mag je als gast het HEOS-systeem zelf ook wel bedienen, want dankzij de ingebouwde bluetooth-ontvanger maken de nieuwste generatie HEOS-speakers vliegensvlug verbinding met jouw smartphone.

Meer inspiratie? Bekijk hier alle gebruikersscenario's

Geschreven door: partner op

Category: Partnerbijdrage, Audio

Tags: denon, Heos, heos winactie, heos 7, heos 1, heos 3, heos 2, denon homecinema, denon heos, Winactie, heos family