abonneren

Volume regelen met de muis: Volumouse

Met Volumouse kunt u het volume van Windows regelen met het scrollwiel. U drukt hiervoor tegelijk een andere knop in, zoals Alt, een muisknop of de middelste muisknop. U bepaalt deze actieknop zelf. Vervolgens drukt u de gekozen knop in en draait u aan het scrollwiel om het volume te veranderen.


Volumouse kan ook de doorzichtigheid van vensters aanpassen en de softwarematige helderheid van het scherm wijzigen. In totaal kunt u zes combinaties van actieknop en actie instellen. Het kan zijn dat u onder Vista een andere component moet kiezen, bij ons deed Default Playback niets en moesten we Luidsprekers kiezen om het volume te regelen.

Er is een Nederlandse vertaling beschikbaar.

www.nirsoft.net/utils/volumouse.html
taal: EN, freeware, 82,9 KB
Windows Vista/XP

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Download, Audio

Tags: audio

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord