abonneren

Tags bewerken: Audioshell

Als u in Windows de eigenschappen van een audiobestand opent, dan kun u hier allerlei informatie invullen over het liedje. In Windows XP en ouder is deze functie nogal summier, onder Vista is dit een stuk verbeterd en is Audioshell wellicht overbodig. Met Audioshell wordt het bewerken van tags via de bestandseigenschappen een stuk handiger en kan er ook een afbeelding worden toegevoegd.

Audioshell voegt ook nieuwe kolommen toe die u kunt gebruiken om audiobestanden te sorteren in de Verkenner, maar de meeste van deze kolommen zijn al in Windows XP en Vista aanwezig. Wanneer u na de installatie van Audioshell in de Verkenner de muiscursor even op de bestandsnaam van een audiobestand houdt, dan zult u in de pop-up die standaard verschijnt meer informatie zien.

www.softpointer.com
taal: EN, freeware, 1,10 MB
Vista/XP/2000/Me/98

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Download, Audio

Tags: audio

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord