abonneren

Id3-tags: WheelTag ID3 Editor

Het op orde brengen van de id3-tags van uw muziekcollectie is met WheelTag ID3 Editor geen probleem.In de linkerkolom van WheelTag ziet u de mappenstructuur van uw pc. Wanneer u een map met mp3-bestanden opent, dan verschijnen deze bestanden in een lijst. U kunt in deze lijst de verschillende velden aanpassen.

Het is ook mogelijk om hetzelfde veld voor meerdere nummers te wijzigen door deze nummers te selecteren en te rechtsklikken op het nummer met de juiste waarde. Wanneer u het genre van een nummer wijzigt, dan zal het genreveld leeg worden zodra u ergens anders op klikt. Dat is echter een schoonheidsfoutje. Als u de map opnieuw inlaadt, dan blijkt dat de wijziging wel is doorgevoerd.

www.ipod-software.com
taal: EN, freeware, 536 KB
Vista/XP/2000/NT/Me/98

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Download, Audio

Tags: audio

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord