abonneren

Beats per minuut

Bent u iemand die de pc gebruikt om muzieknummers aan elkaar te monteren? www.abyssmedia.com/bpmcounter/Om opeenvolgende nummers vloeiend in elkaar te laten overgaan, is het aantal beats per minuut (bpm) van belang. Maar hoe komt u hierachter? U hebt vast wel iets aan het volgende stukje software.

Het programma BPM Counter analyseert uw muziekverzameling en noteert per nummer het aantal beats per minuut. Aan de hand van deze informatie kunt u de nummers selecteren die, wat het aantal beats per seconde betreft, overeenkomen. Deze kunt u aan elkaar mixen.

www.abyssmedia.com/bpmcounter/

Taal: Engels; Freeware; 940KB
Windows: XP/2000/2003/Vista/7

 

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Download, Audio

Tags: audio

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord