abonneren

10 tips voor iTunes 11

Inhoudsopgave

 1. > Inleiding
 2. > Thuisdeling
 3. > Ontdubbelen
 4. > iCloud
 5. > Albumillustraties
 6. > Zoekfunctie
 7. > Genius
 8. > Tijdelijke afspeellijst
 9. > Minispeler
 10. > Vergelijkbare muziek
 11. > Bibliotheek
Apple heeft een aantal mooie functies aan zijn mediaprogramma toegevoegd. Aan de hand van 10 tips laten we zien welke nieuwe snufjes je kunt gebruiken in iTunes 11.

Apple presenteerde eind vorig jaar een verse editie van iTunes. Daarin is de gebruikersinterface flink op de schop gegaan, waarbij onder meer beide zijbalken zijn verdwenen. Ook de minispeler is nu eindelijk volwassen geworden. Je hoeft nu namelijk niet meer voor ieder wissewasje terug te keren naar het hoofdvenster van iTunes. Verder vraag je vanuit de bibliotheek eenvoudig muzieksuggesties op en zet je de leukste liedjes vooraan in de wachtrij van een tijdelijke afspeellijst. Naast de nieuwste mogelijkheden bespreken we ook enkele ‘oude’ functies van iTunes. Op die manier haal je het optimale rendement uit dit veelzijdige programma!

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Tips en Trucs, Audio

Tags: itunes, experttips

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord