Update Chrome voor iOS en Android

Google heeft een update uitgebracht voor de browser Chrome voor iOS en Android. Voor Android-gebruikers geeft de update vooral oplossingen voor bugs. Maar iOS-gebruikers krijgen nu onder andere de mogelijkheid om via Chrome gegevens over hun tickets en coupons op te slaan in Passbook.

De nieuwe Chrome geeft de nodige oplossingen voor veiligheids- en stabiliteitsproblemen voor Android- en iOS-apparaten. Daarnaast brengt de update een aantal belangrijke verbeteringen aan voor iOS-gebruikers. Met de nieuwe versie van de browser kunnen zij pdf's openen in andere apps en hun boarding passen en tickets opslaan in Apple Passbook. Daarnaast biedt de update verbeterde tekstweergave voor onbekende tekens. Deze kan worden ingeschakeld via de opties van de browser.

De app Apple Passbook is toegevoegd met de introductie van iOS 6. Passbook is een soort digitale portemonnee waarmee zaken als instapbewijzen, vliegtickets, bioscoopkaartjes en kortingscoupons worden opgeslagen. Een nadeel is dat de werking van Passbook afhankelijk is van de leverancier van de betreffende dienst. Deze moet ondersteuning bieden voor Passbook om de tickets en coupons te kunnen opslaan op mobiele apparaten als de iPhone.

Meer informatie over Chrome voor iOS vind je op Apple iTunes. Chrome voor Android kun je downloaden via Google Play.

Bron: Techzine

Geschreven door: Ruud de op

Category: Nieuws, Apps

Tags: browsers, passbook