abonneren

Twitter-app update voor Android en iOS

Twitter heeft de officiële app van Twitter een update gegeven. Zowel voor iOS als Android zijn er een aantal verbeteringen doorgevoerd en fouten verbeterd. Zo is de snelheid beter en beschikt de app nu over verbeterde push-notificaties en ’expanded tweets’.

Met deze versie van de applicatie is de mogelijkheid ‘expanded tweets’ toegevoegd. Dit betekent dat wanneer je de tweet selecteert je een preview kunt zien van de content die in de tweet genoemd is. Men kan dan voorbeelden van plaatjes en video’s bekijken.

Push-notificaties

Ook de push-notificaties zijn verbeterd. Het is nu mogelijk om aan te geven van wie en welke push-notificaties je wilt ontvangen. Zo kun je in de instellingen selecteren of je notificaties wilt ontvangen van alleen je volgers of ook van mensen die je niet volgt. Verder zijn er wat verbeteringen aangebracht binnen het zoeken, kun je de avatar van iemand selecteren om gelijk naar het profiel te gaan en zijn er en kleine foutjes verholpen. Ook de zoekfunctie zou verbeterd zijn en niet te vergeten: Het logo is vernieuwd.
De vernieuwde app is te downloaden in Google Play Store en iTunes App Store.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Apps

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord