Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
abonneren

Trend Micro Mobile Security

Inhoudsopgave

  1. > Inleiding
  2. > Specificaties
Over de noodzaak om een smartphone te beveiligen tegen virussen lopen de meningen sterk uiteen. De kans dat je tegen een virus aanloopt, is nog steeds erg klein, al groeit het aantal bedreigingen wel. De meeste beveiligingsoplossingen bieden echter veel extra's, met name gericht op antidiefstal, en zijn daarom zeker van nut.

Trend Micro biedt in dit pakket een gratis App Scanner die elke app die je installeert op virussen controleert. Bovendien kun je dertig dagen gratis de Premium-functies uitproberen. Je moet daarom wel, als je de app de eerste keer start, een account aanmaken. De Premium-functies zijn erg compleet. Ouderlijk toezicht is op zich wat vergezocht voor een smartphone, maar de liefhebber kan op drie niveaus (Teen, Pre-teen en Child) websites blokkeren die ongepast zijn voor kinderen. Het bel- en sms-filter biedt een white- en blacklist, maar je kunt ze niet combineren. Ook kun je onbekende nummers blokkeren, de app noemt ze hinderlijke oproepen. De antidiefstalfuncties helpen je om je toestel via Google Maps terug te vinden door via een browser in te loggen met je account. Daar kun je ook een alarmsignaal activeren en het toestel vergrendelen of wissen.

Pluspunten Conclusie
  • gratis antivirus
  • Premium-functies gratis uitproberen
Trend Micro is een van de goedkopere pakketten maar biedt toch erg veel mogelijkheden.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Apps

Tags:

Nieuws headlines

dinsdag 16 januari

Laatste reactie