abonneren

Test je orale vaardigheden door aan deze app te likken

Voor iedereen die altijd al vraagtekens heeft gezet bij zijn mondelinge vaardigheden in de slaapkamer is er eindelijk een antwoord: de Lick This-app. Hoe de app meet hoe goed je bent? Je moet als een gek aan het scherm van je telefoon likken.

'Lick This' is een web-app van een ontwerper met de toepasselijke naam Chris Allick, die smartphonegebruikers op een "grappige manier over technologie en het menselijk lichaam wil laten nadenken." Dat is 'em gelukt, want de app is even simpel als hilarisch.

Web-app

Vanwege de onvermijdelijke tegenwerking van Apple (en waarschijnlijk ook van Google) bestaat 'Lick This' niet voor iOS en Android. In plaats daarvan is er een web-app, LickThisApp.com. Op die site kunnen gebruikers op een aantal manieren testen hoe goed zij met hun tong overweg kunnen.

Verschillende manieren

Door te likken aan het scherm kunnen gebruikers op 3 verschillende manieren hun tongbewegingen testen. Ze kunnen een lichtknop aan en uit zetten (van boven naar beneden), of potloden slijpen (rondjes draaien), of een bal hoog houden (willekeurig op en neer bewegen).

Geen score

Groot gemis is dat er na afloop geen score wordt gegeven. Geen jury die punten uitdeelt om te vertellen of je werkelijk wel die god in de slaapkamer bent die je denkt te zijn. Wellicht is dat een toevoeging voor toekomstige versies.

Wees trouwens gerust, tot die tijd kun je de app ook gewoon met je vingers bedienen.

Geschreven door: Tijs Hofmans op

Category: Nieuws, Apps

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord