Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
abonneren

Pushbullet komt met knippen-plakken-opties

Onze favoriete app Pushbullet is nu nóg een stukje handiger geworden; je kunt er nu namelijk ook platte stukken tekst mee knippen en plakken naar je andere apparaten. Tot nu toe werkte die functie alleen in de Windows-app, maar nu kun je ook via de browserextenties en de smartphone-apps makkelijk teksten onderling versturen.

De app, zoals al eerder beschreven, zorgt ervoor dat de gebruikers notificaties, links, bestanden en stukken tekst van het ene apparaat naar het andere kan sturen. Mocht je een stuk tekst tegenkomen op de desktop en deze liever lezen vanaf de smartphone dan is dit via een simpele ‘push’ mogelijk. Andersom gaat deze constructie ook op, notificaties op je telefoon zullen bijvoorbeeld verschijnen op je computerscherm. Telefoontjes missen terwijl je achter de pc aan het werk bent zijn bij deze dus verleden tijd met Pushbullet.  

Met de update breidt Pushbullet de eerdere versie uit, waarin het alleen nog maar mogelijk was om volledig gebruik te maken van de functies binnen Windows-computers. Nu zal de app ook bruikbaar zijn met alle Android-telefoons en -tablets, Windows-computers, Linux-computers en Mac-computers. In de browsers Firefox en Chrome is de extentie van Pushbullet eveneens toe te voegen, waardoor desktop-installatie dus niet nodig is. Volledige iOS-ondersteuning zal in de toekomst nog verschijnen.

Geschreven door: Dave Laaper op

Category: Nieuws, Apps

Tags: Notificaties

Nieuws headlines

donderdag 09 november

Laatste reactie