abonneren

Ideas

Inhoudsopgave

  1. > Inleiding
  2. > Specificaties
Adobe brengt een zestal creatieve apps naar de tablets. Vanaf nu kun je ook onderweg je ideeën vastleggen, presentaties maken, foto's bewerken en nog veel meer. Vandaag: Ideas.

Ideeën schieten soms op de vreemdste momenten te binnen. Soms ben je niet binnen het bereik van de computer om dat direct vast te leggen. Pen en papier moeten dan vaak de oplossing bieden, maar soms voldoet dat niet aan de eisen en wil je het ook weergeven met een afbeelding of illustratie. Voor deze ideeën heeft Adobe de Ideas-app gemaakt. Het is het alombekende Paint, maar dan net iets uitgebreider. Ideas is feitelijk een schetsboek om je ingevingen snel te noteren en weer te geven. Deze kun je dan uploaden naar de Creative Cloud en vervolgens op een laptop of pc verder uitwerken. Het is alleen zonde dat je slechts één tekenlaag en één fotolaag per schets kunt gebruiken.

Pluspunten Minpunten Conclusie
  • eenvoudig te gebruiken schetsboek
  • wel erg basic
Ideas is vooral een aanvulling op Photoshop en Illustrator om onderweg alvast een opzetje voor een nieuw project te maken.

 

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Apps

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord