Debut

Inhoudsopgave

  1. Inleiding
  2. Specificaties
Adobe brengt een zestal creatieve apps naar de tablets. Vanaf nu kun je ook onderweg je ideeën vastleggen, presentaties maken, foto's bewerken en nog veel meer. Vandaag: Debut.
6
Score
60
Score: 60
  • Pluspunten
  • Minpunten

Tablets zijn een ideaal middel om presentaties mee te geven. Er is geen gehannes meer met projectorkabels of uitgeprinte A4'tjes, want iedereen kan op zijn gemak de presentatie volgen, aantekeningen maken en later terugkijken. Adobe Debut is een app waarmee je binnen enkele minuten een presentatie in elkaar kunt zetten. Je voegt afbeeldingen toe vanuit de Creative Cloud of van het apparaat zelf. Vervolgens zet je er een handjevol aantekeningen bij en klaar is Kees. Het handige van Debut is het delen van de presentatie. Dit doe je eenvoudig door het te uploaden naar de Creative Cloud, waardoor iedereen met toegang de presentatie kan binnenhalen. Helaas is dit ook het enige wat je met de app kunt doen. Je kunt enkel afbeeldingen importeren, voorzien van opmerkingen en delen.

Pluspunten Minpunten Conclusie
  • presentaties bouwen
  • meer functies nodig
In principe werkt Debut helemaal naar behoren, we missen alleen een aantal mogelijkheden om dit tot een absolute must-have te maken. We hadden liever een mobiele PowerPoint-kloon gezien.

 

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Apps

Tags: