abonneren

App zoekt werkplek

Met de nieuwe app Werkpleknomaden is het voor flexwerkers mogelijk om een beschikbare werkplek te zoeken. Via een speciaal zoekfilter kun je een werkplek op maat te vinden.

De app is tot stand gekomen na een samenwerkingsverband tussen de site werkpleknomaden en T-Mobile. Op de site werkpleknomaden delen flexwerkers hun favoriete werkplekken met elkaar. Vanaf nu is het mogelijk om deze kennis ook via een app te delen. Met behulp van een landkaart binnen de app kunnen gebruikers vaststellen of er in een bepaalde plaats een werkplek beschikbaar is. Het is mogelijk om een filter toe te passen. Je kunt filteren op voorzieningen en het karakter van de werkplek. Sommige flexwerkers vertoeven graag in een rumoerige ruimte, terwijl anderen juist een stille werkomgeving prefereren. De app is gratis te downloaden. 

Geschreven door: Marc Boersma op

Category: Nieuws, Apps

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord