Angry Birds in a galaxy far far away

Op 8 november verschijnt Angry Birds Star Wars volgens een nieuwe teaser.

In de teaser zien horen we de welbekende astmatische ademhaling van Darth Vader. Verder zien we een Angry Bird gehuld in een Jedi-kostuumpje. Wanneer zijn lightsaber aangaat, blijkt deze de vorm te hebben van de typische Angry Bird katapult.

De teaser werd geplaatst op de Tumblr pagina van Angry Birds. Spelmaker Rovio heeft bevestigt dat het om een officieel nieuw spel gaat dat op 8 november te downloaden is. Op de Tumblr pagina staat ook dat er de komende weken behind-the-scenes content, animaties en comics beschikbaar komen. Ook wordt er gehint dat er iets staat te gebeuren op Times Square in New York om 16.00 Nederlandse tijd en dat men twee uur eerder naar Toys ‘R Us moet gaan.

Snode biggetjes

Opvallend is dat het spel vrij snel na Bad Piggies uitkomt. Angry Birds Star Wars zal gebruik maken van hetzelfde zwaartekrachtprincipe als Angry Birds space. Verder wordt duidelijk dat er allerlei Star Wars locaties in het spel zitten en vecht de speler tegen The Empire onder leiding van de beruchte snode biggen. Verder zal het spelprincipe hetzelfde blijven, inclusief katapult en vogels.

 

Geschreven door: Chris Broesder op

Category: Nieuws, Apps

Tags: