abonneren

UPC Horizon Android-app komt pas in de herfst

Eerder gaf UPC aan dat de Horizon televisie-app voor Android in de eerste helft van 2013 gelanceerd zou worden. iOS-gebruikers kunnen al een tijdje TV kijken met de app. Android bezitters moeten nu minimaal wachten tot het najaar van 2013.

UPC heeft vorig jaar aangeven dat de UPC Horizon TV-app in de eerste helft van 2013 gelanceerd zou worden, waarbij het onder andere mogelijk zou zijn live TV te kijken. Uit navraag van Tabletsmagazine blijkt dat dit niet gehaald gaat worden en UPC-klanten moeten wachten tot het najaar van 2013.

UPC Horizon TV-app 

De UPC Horizon TV-app maakt het onder andere mogelijk om live TV te kijken op smartphone of tablet, zoals we dat ook zien bij bijvoorbeeld KPN en Ziggo. Met de applicatie is ook de on demand-catalogus van UPC te benaderen, zijn er trailers te bekijken, kunnen er uitzendingen teruggekeken worden via Programma Gemist, is er een actuele TVgids en kunnen opnames ingepland worden op de mediabox van UPC. Een vrij complete applicatie in combinatie met het live TV kijken.

Beschikbaarheid

Helaas moeten de Androidgebruikers nog een aantal maanden geduld hebben, de klanten met een iOS-apparaat kunnen wel al gebruik maken van deze dienst. Ook al wordt de introductiedatum niet gehaald, een woordvoerder van UPC zegt tegen Tabletsmagazine dat er geen sprake is van een vertraging, er is nooit een exacte introductiedatum genoemd. De beoogde lanceerdatum is nu het najaar van 2013, wanneer dit exact gaat zijn is niet bekend.

Geschreven door: Ruud Caris op

Category: Nieuws, Android

Tags: televisie, Upc, upc horizon

Laatste reactie