abonneren

Tourist Language Learn & Speak

Met Tourist Language Learn & Speak zoek je snel een paar zinnen op, zowel uitgesproken als beschreven, die handig zijn bij reizen in het buitenland.
Score
80
  • Pluspunten
  • gratis
  • Nederlands ondersteund
  • geen internet nodig
  • Minpunten
  • Chinees, Koreaans en Japans beperkt

None

Tourist Language Learn & Speak is een handige app voor de toerist die geen taalgidsen wil meeslepen naar zijn vakantiebestemming.

Het startscherm van Tourist Language Learn & Speak geeft een alfabetisch overzicht van de 58 landen en 24 talen die dit programma ondersteunt. Na het selecteren van het betreffende land krijg je zestien categorieën met veelgebruikte standaardteksten. Deze handige zinnen zijn ingedeeld in verschillende situaties, zoals reizen & transport, eten en accommodatie en noodsituaties. Daarnaast biedt de app uitkomst voor basiszaken, zoals het uitspreken van de tijd, de dagen van de week, het leren van het alfabet en een lijst met getallen. Voor de Chinese, Koreaanse en de Japanse taal is er slechts een beperkt aantal categorieën beschikbaar (getallen, dagen van de week, klokkijken, groeten en een praatje).

Nederlands wordt als native language ondersteund. De menu’s blijven in het Engels, maar de zinnen die vertaald worden zijn dan wel in het Nederlands. Als je klikt op een zin, wordt hij uitgesproken. De kwaliteit is goed genoeg en er is geen internetverbinding voor nodig. 

Platform: Android

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Android

Tags: Vakantie, Talen

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord