abonneren

TomTom voor Android

Nog deze zomer komt er een TomTom app voor Android. De TomTom voor Android krijgt dezelfde functies als de iOS-app. Wat de Android-app gaat kosten is nog niet bekend.

Het heeft even geduurd maar nu komt het er dan eindelijk van. De TomTom app voor de iPhone bestaat al een paar jaar en kost € 60. De iOS-app is bijzonder populair dus is TomTom benieuwd hoe TomTom het op Android gaat doen.

De kans is groot dat trouwe TomTom-fans blij zullen zijn met de Android-app op hun smartphone, zodat ze hun (oude) TomTom niet door een nieuw duur kastje hoeven te vervangen. TomTom is een goed alternatief voor de navigatie van Google Maps, waarvoor nog steeds een online verbinding nodig is.

TomTom heeft al eerder de Android-gebruikers verrast met de Route 66 navigatie-app. Ook de Sygic navigatie-app komt uit de stal  van TomTom. Kennelijk ziet TomTom nog voldoende ruimte voor een echte TomTom-app, om zo te profiteren van de snel groeiende schare Android-gebruikers.

De vakantieperiode is belangrijk voor navigatiegebruikers dus de kans is groot dat de TomTom-app nog deze maand uitkomt.

Bron: Phandroid

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Android

Tags: Tomtom, Navigatie