abonneren

TomTom voor Android in oktober

De TomTom navigatie-app voor Android komt uit in oktober. TomTom toont een prototype van de langverwachte app op de IFA in Berlijn.

Na de aankondiging van een TomTom app voor Android-app eerder dit jaar werd het akelig stil. Jammer genoeg voor iedereen die hier nog voor zijn vakantie op gerekend had, is in elk geval de verwachte komst in de zomer van 2012 niet gehaald. TomTom beperkte zich vooralsnog tot het uitbrengen van een TomTom Hands-free Carkit voor Android-smartphones.

Nu licht TomTom een tipje van de sluier op. De TomTom-app maakt gebruik van de TomTom-kaarten en omvat IQ-routes en HD Traffic. Deze TomTom-faciliteiten bieden de gebruiker de snelste routes en de meest nauwkeurige aankomsttijden.

Wat TomTom zelf zegt over de niuewe app:

• Navigatie van het hoogste niveau – de nieuwste, meest accurate kaarten – zonder dat een internetverbinding of dataplan nodig is.
• Lifetime maps – gratis updates voor de nieuwste kaarten en snelste routes.
• IQ Routes – aankomsttijden waarop bestuurders kunnen vertrouwen – elk moment van de dag.
• Geavanceerde rijstrookbegeleiding – voor extra heldere navigatie bij ingewikkelde kruisingen.
• Gesproken straatnamen – mis nooit meer een afslag.
• 2D / 3D routeweergave – de duidelijkste weergave voor de veiligste rit.
• TomTom HD Traffic – in de app zelf aan te schaffen. De snelste route bij files.
• TomTom Speed Cameras – in de app zelf aan te schaffen. Bespaar kosten en rij veiliger met real-time meldingen van mobiele en vaste flitsers.

Definitieve informatie over de prijs en de beschikbaarheid worden later bekendgemaakt.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Android

Tags: tomtom voor android

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord