abonneren

TomTom eindelijk ook voor Android

TomTom navigatie is na lang wachten nu ook beschikbaar voor Android-gebruikers. De 1.0-versie heeft meteen al uitgebreide functies.

Onaangekondigd zijn er door TomTom 24 apps uitgebracht voor landen apart en gebieden. Zo is er een West-Europa versie, een versie voor heel Europa, maar ook eentje voor de Benelux.

De app maakt gesproken navigatie mogelijk, bevat vele POI’s en heeft TomTom Places. TomTom voor Android geeft verder aan waar de files staan, hoeveel vertraging er is op de route en heeft uitgebreide informatie over welke strook gepakt moet worden voor afslagen.

Gebruikers moeten opletten dat zij genoeg geheugen vrij hebben voor het installeren van de app. De Benelux-versie neemt 470 MB ruimte in, maar de versie voor heel Europa beslaat 3,4GB.

Compatibiliteitsproblemen

De app werkt op de meeste Android-telefoons volgens TomTom. Tweakers meldt echter dat test-accounts van medewerkers onderling verschillen van elkaar. Het gevolg daarvan is dat de Galaxy S II en III op het ene test-account wel ondersteund en op het andere niet.

Prijzen:

TomTom Benelux € 34,99

TomTom West-Europa € 44,99

TomTom Europa € 59,99

TomTom heeft ook een koddig filmpje uitgebracht getiteld 'TomTom does the robot'.

 

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Android

Tags:

Laatste reactie