abonneren

Textie Messaging

Sms’en raakt steeds meer uit de gratie, zeker nu steeds meer mensen een smartphone gebruiken met het bekende WhatsApp of een van de vele alternatieven. Daartoe mogen we ook Textie Messaging rekenen, van de makers van Tweetie.
Score
70
  • Pluspunten
  • ook contact zonder mobiel nummer te gebruiken
  • Minpunten
  • iets omslachtiger dan Whatsapp

None

Textie is wat omslachtiger, maar altijd nog een aardig alternatief voor betaald sms'en.

De iOS-versie van Textie Messaging is al een aardig succes en nu is de app ook voor Android beschikbaar. Hij is gratis, maar je moet wel kleine advertenties op de koop toe nemen. In tegenstelling tot WhatsApp kun je bij Textie (buiten de Verenigde Staten) geen telefoonnummer gebruiken om contact te leggen, maar alleen een Textie-gebruikersnaam of e-mailadres.

De antwoorden ontvang je altijd in de app, ook als de ontvanger Textie Messaging nog niet gebruikt en daarom per e-mail reageert. Dat maakt het wel iets minder praktisch, al is de opzet wel een voordeel als je een tablet zonder mobiel nummer gebruikt.

Platform: Android

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Android

Tags: Sms, textie

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord