abonneren

Spotify aangepast voor Android 4

Spotify komt eindelijk met een opgepoetste Android-app, die ook met Ice Cream Sandwich (Android 4) uit de voeten kan. Het is nog een b├Ęta maar je kunt hem al uitproberen.

De huidige Spotify-app heeft nogal wat problemen met Android 4 en dat is wel jammer als je 10 euro per maand betaald voor een abonnement. Aan die problemen komt dan nu gelukkig een einde. De Spotify-app heeft een totaal nieuw ontwerp gekregen met slide-out navigatie een de mogelijkheid om de profielpagina’s en afspeellijsten van hun vrienden bekijken.

Spotify beta ICS

De beeldkwalitei in de app is ook verbeterd. Cover art en foto’s van artiesten worden in hoge resolutie getoond. De snelheid zou er niet onder lijden want de app is volgens Spotify sneller dan ooit. De app bevat verder een ‘related artist view’ (aanverwante artiesten) en dat is een functie die Spotify voor het eerst in een mobiele app heeft geïntegreerd. Ook nieuw maar nog niet in deze bèta verwerkt zijn mappen en de mogelijkheid voor Last FM scrobbling. Wanneer de app op Google Play komt, is niet bekend. De Spotify app voor de iPad komt binnenkort. De Android app is hier als apk te downloaden.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Android

Tags: