abonneren

Reclamefolder

Wie de aanbiedingen bij wil houden maar geen zin heeft in de bijbehorende berg papier kan met de app Reclamefolder aan de slag.

None

De Reclamefolder-app is handig om de papierberg te omzeilen, maar het overzicht laat soms te wensen over.
7
Score
70
Score: 70
  • Pluspunten
  • vervanging voor een hele hoop papier
  • veel winkels vertegenwoordigd
  • Minpunten
  • één op één vertaling van papier naar app

Een huishouden ontvangt gemiddeld zo’n 34 kilo reclamedrukwerk per jaar. Met een nee/nee-sticker is het fors terug te brengen. Om in dat geval toch reclamefolders te kunnen lezen, kun je kijken op Folders.nl of Reclamefolder.nl. Laatstgenoemde site heeft, na een eerdere lancering voor iOS, nu ook een Android-app uitgebracht, die zowel op smartphones als tablets te gebruiken is.

De folders lezen vooral op een tablet prettig, zoals de bekende Galaxy Tab 10.1, al is het soms nodig om in te zoomen. Je kunt filteren op categorie of alleen folders van plaatselijke winkels opvragen, al blijkt de straal waarin wordt gezocht daarbij wel wat krap. De mogelijkheden om specifieke producten te zoeken, zoals luiers, bier, wasmiddelen en koffie (momenteel de meest gezochte producten), of prijzen te vergelijken zijn helaas beperkt. Wat dat betreft is het nog te veel een één op één vertaling van papier naar digitaal.

Platform: Android, iOS

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Android

Tags: reclame