abonneren

Online Soccer Manager nu beschikbaar voor Android

Liefhebbers van voetbalmanager-spellen opgelet. Het immens populaire Online Soccer Manager, dat van Nederlandse bodem komt, is nu als Android-app verkrijgbaar.

Als echte voetballiefhebbers met een Androidtelefoon of -tablet kun je nu met de Online Soccer Manager-app je favoriete team ‘managen’. Koop en verkoop spelers, bepaal de tactiek en maak de opstelling.

Online Soccer Manager (OSM)

Online Soccer Manager heeft wereldwijd 1,9 miljoen actieve gebruikers en is in 17 talen vertaald. Daarmee is het de grootste management-game van Nederlandse bodem. De Nederlandstalige versie alleen al heeft 250.000 dagelijkse gebruikers. Met OSM kan iedereen voetbalmanager worden, net als we thuis op de bank tijdens een wedstrijd pretenderen te zijn.

Managen

Je kunt inloggen via Facebook of een account in de game aanmaken. Dan kies je je favoriete club en neemt de besluiten van een echte manager. Je hebt alle touwtjes in handen door je selectie te versterken, trainingen te verzorgen en natuurlijk tactische keuzes te maken om je club tot ongekende hoogte brengen. Daarnaast kun je een scout inhuren om onbekende talenten te vinden of het clubbestuur bezoeken om daar ongezouten kritiek op je prestaties voor de kiezen te krijgen. In maximaal 10 minuutjes per dag bereid je je team voor op de volgende wedstrijd. Een realistische wedstrijdsimulator bepaalt de uitslagen en maakt duidelijk wie zijn team het beste heeft voorbereid.

Via een betaling (die via de factuur van  je provider wordt verrekend) kun je Seizoenskaarten of Premium Seizoenskaarten aanschaffen. Met deze kaarten kun je over extra mogelijkheden beschikken.

De game is alleen in landschapsmodus weer te geven.

Beschikbaarheid

Online Soccer Manager is gratis in de Google Play Store te downloaden door onderstaande QRcode te scannen of erop te klikken. Om OSM te spelen heb je minimaal Androidversie 2.3 nodig.

 

Via: Androidworld

Geschreven door: Chris Broesder op

Category: Nieuws, Android

Tags:

Laatste reactie