abonneren

Microsoft on{X}

Microsoft on{X} stelt je in staat om je telefoon automatisch taken uit te laten voeren, zonder er naar om te kijken.
Score
80
  • Pluspunten
  • voorgekookte scripts
  • kan veel
  • Minpunten
  • niet eenvoudig

None

On{X} is een aanrader voor iedereen die zijn leven wat makkelijker wil maken en zin heeft daar wat programmeertijd in te steken.

Bij het gebruik van Microsoft on{X} komt wel wat programmeerwerk kijken. De app werkt samen met een website die je met je Facebook-profiel koppelt aan je telefoon en je opdrachten. Op deze manier kan je via je pc je smartphone programmeren met JavaScript, of als dit net een stap te ver is gewoon in tekstvorm. Zo’n geprogrammeerd Event kan van alles zijn. Om ze niet allemaal zelf te hoeven verzinnen heeft Microsoft Recipes gemaakt. Deze recepten geven voorbeelden, zoals een stuk code dat gaat werken als je telefoon ontgrendeld wordt of als je in de auto gebeld wordt.

Via www.onxrecipes.com vind je een hoop programmeerideeën. Zodra je die mogelijkheden ziet, zal het je niet verbazen dat de app alle mogelijke machtigingen vraagt bij het installeren. De opdrachten worden echter door jou zelf geschreven dus er is geen risico. 

Platform: Android

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Android

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord