abonneren

MapFactor Navigator Free

MapFactor Navigator Free is gebaseerd op het OpenStreetmap-project, een open source-kaartendatabase die opgezet is met behulp van gebruikers.
Score
70
  • Pluspunten
  • gesproken begeleiding
  • offline navigatie
  • Minpunten
  • OpenStreetMap

None

MapFactor Navigator Free is een prima app, al is OpenStreetMap soms niet zo handig als betaalde kaarten.

Deze navigatie-app bevat kaarten voor vele landen, waaronder Nederland en België, die naar je sd-kaart gedownload worden wat offline navigeren dus mogelijk maakt. Het bevat gesproken begeleiding, POI’s en flitspalen. Zoeken kan op adres, POI of op coördinaten. Er zijn routes in te stellen voor vervoer per auto, vrachtwagen, fiets of als voetganger. Daarnaast kun je beperkingen instellen als tolwegen, bepaalde wegen (B-wegen) en wegen waar rekeningrijden voor geldt. Verder zijn er dag-nachtkleuren en -schema’s in te stellen en kun je de app automatisch naar nachtmodus laten schakelen. 

Platform: Android

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Android

Tags: Navigatie, mapfactor

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord