abonneren

Lifehack van de week: series kijken met Terrarium TV

Regelmatig kijkt PCM naar een interessante lifehack. Welke lifehack op het gebied van technologie maakt je leven makkelijker en vooral leuker? Deze week gaat de lifehack over hoe je de nieuwste series op Android kunt kijken met behulp van Terrarium TV.

Popcorn Time zorgde voor veel opschudding in de entertainmentwereld. Het programma stelde je in staat om de nieuwste series en films met een druk op de knop op je pc of laptop te bekijken. Het beeld en geluid werd door middel van p2p afgeleverd op je pc. Popcorn Time kon direct beginnen met het afspelen van de gestreamde film en had geen moeite met regiobeperkingen. Het Argentijnse programma stuurde een duidelijk signaal naar de entertainmentindustrie dat consumenten gefrustreerd zijn dat zij vaak iets niet in hun regio kunnen bekijken. Natuurlijk volgde er veel ophef en moest Popcorn ermee ophouden. In februari 2016 is Popcorn Time overigens weer terug in het leven geroepen.

Deze lifehack gaat echter niet over Popcorn Time, maar over het alternatief genaamd Terrarium TV voor Android. Het doet hetzelfde als Popcorn Time, maar dan op je Android-apparaat. Terrarium TV, zoals de naam al doet vermoeden, doet enkel aan tv-series. Films zijn er niet op te vinden. Je hebt voor de app een aparte mediaspeler nodig, namelijk MX Player, die je vanuit de Google Play Store kunt downloaden. De link daarvoor vind je in de lifehack. Terrarium TV zelf is niet te vinden in de Google Play Store, vanwege logische redenen. 

Het is met Terrarium TV ook mogelijk om ondertiteling toe te voegen aan de afleveringen die je aan het kijken bent. Daarvoor wordt automatisch contact gemaakt met enkele populaire ondertitelingswebsites om dat binnen te halen. Hoe dat allemaal precies in zijn werk gaat, waar je Terrarium TV kunt downloaden en meer, lees je in de volledige lifehack die je op Lifehacking.nl vindt.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Android

Tags: Lifehack, terrarium tv, Android

Nieuws headlines

Laatste reactie