abonneren

ING: mobiel bankieren app voor Android-tablets

ING heeft een nieuwe versie van de Android-app voor mobiel bankieren speciaal aangepast voor het gebruik op tablets.

ING timmert met apps voor mobiel bankieren flink aan de weg. Zo werden er recent zakelijke rekeningen toegevoegd, nu wordt er een speciale layout geïntroduceerd die de applicatie beter bruikbaar maakt op tablets.

ING Mobiel Bankieren

Met de ING Mobiel Bankieren Android-app is het voor klanten mogelijk om bij- en afschrijvingen te bekijken en overboekingen te doen. Daarnaast zal het binnenkort mogelijk zijn om betalingen in te plannen.
De update brengt een volledig nieuwe layout met zich mee als je de Mobiel Bankieren-applicatie op een tablet gebruikt.
ING geeft aan dat ruim 37% van de Nederlanders smartphone- of tabletbezitters deze gebruikt voor mobiel bankieren. Opvallend is dat twee derde van de 60-plussers van de smartphone- en tabletgebruikers op een tablet bankiert, van de jongeren (16 tot 30 jaar) is dit slechts 20%.


De ING Mobiel Bankieren-applicatie is gratis te downloaden uit de Google Play Store. Zodra je de laatste update installeert en deze gebruikt op een tablet met een 10.1 inch scherm zie je vanzelf de nieuwe tabletlayout verschijnen. Om de applicatie te kunnen gebruiken dien je te beschikken over een Androidapparaat met Android versie 2.1 of hoger.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Android

Tags: Mobiel Bankieren