abonneren

Google verbetert Docs voor tablets

Google verbetert Google Docs voor Android met een betere (hoog resolutie) presentatie en de mogelijkheid om documenten nu offline te bekijken.

Dit maakt het gebruikers van Android-smartphones en –tablets mogelijk om hun online documenten nu ook offline te gebruiken. Door de gewenste off-line te gebruiken documenten online te selecteren. De documenten kunnen vervolgens zonder internetverbinding worden geraadpleegd. Het wijzigen van offline documenten is vooralsnog niet mogelijk. Zodra er weer een internetverbinding is zullen de offline documenten automatisch weer worden bijgewerkt.

Onder de bestanden die offline beschikbaar zijn,  vallen ook Google presentations, Google Spreasheets, pdf-bestanden,  MicrosoftOffice documenten en afbeeldingen.

Op Android-tablets heeft Google ook de presentatie van de documenten verbeterd. Er is nu een hogere resolutie beschikbaar waar je doorheen kunt swipen. De update van Google docs is beschikbaar in de Android Market.

Via: GoogeBlog

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Android

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord