abonneren

Google Maps for Android met fietsnavigatie

Met de laatste update heeft Google Maps voor Android nu de functionaliteit voor gesproken fietsnavigatie gekregen. Met de spraakinstructies kun je op het verkeer blijven letten terwijl je route-aanwijzingen krijgt.

Vorig maand introduceerde Google een mogelijkheid om in de webapplicatie  fietsroutes uit te stippelen. Google riep vorige maand gebruikers ook op om via Google Map Maker ook zelf fietsroutes toe te voegen aan Google Maps.

De Google Maps fietsroutes voor Android is te gebruiken in Nederland, Australië, België, Duitsland, Finland, Oostenrijk, Noorwegen, Zweden en Zwitserland. Inmiddels biedt Google Maps al meer dan 530.00 km aan fietsroutes. De Google Maps-applicatie is  al meer dan 100 miljoen keer gedownload uit de Google Play Store en is hiermee één van de populairste applicaties op het Android-platform.

Je kunt de Google Maps voor Android app inclusief navigatie hier vinden

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Android

Tags: Google Maps

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord