abonneren

Goob Alarm

Veel mensen zullen er last van hebben dat ze zich gewoon weer omdraaien als de wekker af gaat. Daar zijn gelukkig allerlei oplossingen voor bedacht, waaronder het creatieve Goob Alarm (Get Out Of Bed Alarm).
Score
80
  • Pluspunten
  • vrij simpel
  • goede uitwerking
  • goed idee
  • Minpunten
  • onduidelijke handleiding

None

Goob Alarm is een goed idee en ook erg simpel in het gebruik.

Goob Alarm meet de sterkte van het wifi-signaal van je router en het alarm gaat pas uit als het signaal sterk genoeg is (lees: als je dicht bij je router staat). Goob Alarm verplicht je dus om je bed uit te komen. Als je een alarm instelt, kun je instellen of je naar je router toe wilt lopen of juist van je router weg wilt lopen. Dat is nodig omdat het kan zijn dat je dicht bij je router slaapt, waardoor het signaal al te sterk is. Mocht je met je ochtendhumeur proberen de app geforceerd uit te schakelen, dan kun je ook aanvinken dat dit voorkomen moet worden. Het uitschakelen zelf is niet te voorkomen, maar de app maakt wel tien afspraken in je agenda met alarmen. Zo ontkom je dus alsnog niet aan de wekker.

Als je wifi niet ingeschakeld hebt, dan regelt de app dit zelf door het een tijdje voor de wekker in te schakelen. Al met al kan gezegd worden dat Goob Alarm een creatieve oplossing is voor het ik-wil-niet-uit-bed-komen-probleem. De app verplicht je ‘the hard way’ je bed uit te komen. De app is redelijk simpel in gebruik, maar een simpele tour door de functies zou op zich wenselijk zijn. Er is wel een handleiding aanwezig, maar hij is niet heel duidelijk.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Android

Tags: Alarm