abonneren

Gebruikers geven Facebook Home vette onvoldoende

De Facebook Home-app is inmiddels al 500.000 keer gedownload van Google Play, maar krijgt een gemiddelde score van twee sterren van de gemiddelde gebruiker.

Facebook Home voor Android is een app voor Android-smartphones die je standaard home-scherm vervangt door eentje van Facebook waarbij berichten en foto’s van vrienden de prominente rol spelen. 

Op 4 april presenteerde Facebook de Facebook Home app. Een half miljoen downloads klinkt mooi maar wanneer het gros van de recensies de app een ruime onvoldoende geven dan is er voor Facebook toch geen reden voor een feestje. Facebook Home weet van de ruim 11.000 recensies die gebruikers gaven, gemiddeld een 2,2 te scoren. Slechts 1856 gaven de app het volle pond (5 sterren) tegenover 5.845 gebruikers die de app met slechts 1 ster ‘beloonden’.  

De app is in de Google Play store te downloaden. Niet alle Android-toestellen worden momenteel ondersteund. De app is geschikt voor HTC One X, One X+, Samsung Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy S4 en de Samsung Galaxy Note II. en tabletversies volgen later.

Geschreven door: Martijn Verkuil op

Category: Nieuws, Android

Tags:

Laatste reactie