abonneren

Facebook Home vanaf nu te downloaden

Aan deze kant van de oceaan moesten we nog even wachten op Facebook Home, nadat de Android-app in de Verenigde Staten vorige week al beschikbaar was. Volgens Facebook is ze dat gedaan om alle foutjes eruit te kunnen halen voordat deze applicatie wereldwijd zou uitrollen. Vanaf vandaag is het mogelijk voor de rest van de wereld om deze toch wel revolutionaire applicatie te downloaden.

Facebook Home neemt als het ware je lock-en thuisscherm over en laat je daarop berichten uit je Facebook-tijdlijn zien die je dan kunt ‘leuk vinden’ of van commentaar kunt voorzien. Ook de plek waar je applicaties staan, is overgenomen door Facebook Home, maar wanneer je dat wilt kun je ook nog steeds op de traditionele manier bij je applicaties komen.

Facebook Home is nog niet beschikbaar voor alle toestellen: voorlopig kunnen alleen de eigenaren van een HTC One X, One X+, Samsung Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy S4 en de Samsung Galaxy Note II gebruik maken van deze applicatie. Facebook heeft wel beloofd andere toestellen aan deze lijst toe te voegen.

Facebook Home 701x1024 Facebook Home nu ook officieel beschikbaar in Nederland

Recensies

Het enthousiasme dat er was toen de applicaties werd gelanceerd, vindt niet zijn weerklank in de recensies van de Google Play Store, want die zijn niet best. Gemiddeld krijgt Facebook Home 2,3 sterren.

beoordeling FBH Facebook Home nu ook officieel beschikbaar in Nederland

 

Zoals we al eerder opmerkten, Facebook Home is net zo goed als je vriendengroep op Facebook. Wanneer je contacten daar alleen maar slechte en vooral niet-interessante foto’s delen dan zal je homescreen van je Androidtelefoon er ook niet beter op worden. Je zal maar een paar contacten hebben die veel kattenfoto’s delen of een pasgeboren baby hebben, dan ben je echt ‘de Sjaak’.

Screenshots

Beschikbaarheid

De applicatie Facebook Home is beschikbaar voor de hierboven genoemde toestellen en wanneer je het eens een kans wil geven dan kun je de onderstaande QRcode klikken of scannen om de applicatie op je Androidtoestel te downloaden. Er zijn online verschillende mogelijkheden te vinden om Facebook Home te installeren op andere toestellen.

Geschreven door: Ruud Caris op

Category: Nieuws, Android

Tags:

Laatste reactie