abonneren

Carmageddon vandaag gratis te downloaden voor Android

Het gruwelijke klassieke 'racegame' Carmageddon is alleen vandaag gratis te downloaden in de Play Store van Android. Het is weer hoog tijd om pixelige omaatjes te overrijden.

 

Naast een racegame, waar je zo snel mogelijk van checkpoint naar checkpoint moet komen, is Carmageddon ook erg bloederig: je krijgt een bonus als je iemand tegen een muur doodrijdt en ook het overrijden van oude omaatjes zorgt voor bonuspunten. Toen de oorspronkelijke game uitkwam, zorgde deze dan ook voor veel ophef. Verschillende politieke partijen riepen op tot een verkoopverbod, maar uiteindelijk werd de game slechts in een aantal landen aangepast: in plaats van ‘gewone mensen’ konden er alleen zombies met groen bloed worden overreden.

Kickstarter

Deze versie van Carmageddon is voortgekomen uit een Kickstarter-project. Bij een Kickstarter-project worden de financiële middelen door vele verschillende mensen, veelal fans, bij elkaar gebracht. De makers van Carmageddon hebben een project opgestart om een nieuwe versie van Carmageddon uit te kunnen brengen. De mobiele versie van de originele game wordt gratis uitgebracht als blijk van dankbaarheid voor de enorme steun die de makers hebben ontvangen. Deze actie geldt slechts 24 uur, als je de game daarna wilt installeren, zul je moeten betalen.

Beschikbaarheid

Op dit moment staat er een promo-versie en een betaalde versie in de Play Store (€ 1,79). De Promo-versie is slechts 24 uur gratis beschikbaar en zal daarna verdwijnen. Deze is gelijk aan de betaalde versie. Wil je Camergeddon op je Androidtoestel spelen, dan kun je hem downloaden door één van onderstaande QRcodes te scannen of erop te klikken.

Geschreven door: Ruud Caris op

Category: Nieuws, Android

Tags: games, Carmageddon, gratis, Play Store

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord