abonneren

Android-smartphone vibreert voor elk persoon verschillend

Vibratiepatronen zijn niet alleen voor iOS beschikbaar. Met de app Vybe kun je snel achterhalen wie er belt zonder op je smartphone te hoeven kijken. Voor elk persoon kun je namelijk een ander trilpatroon instellen.

Vybe is de ultieme app om je telefoon te laten bibberen. De app staat niet alleen toe om per contactpersoon een ander trilpatroon in te stellen, je kunt die patronen ook zodanig opstellen dat ze het best werken op het merk en type Androidtelefoon dat je hebt.

Vybe installeert makkelijk en snel en vertelt je na installatie hoe je vibreerpatronen kunt instellen en toewijzen aan contactpersonen. De gebruikersinterface is strak en modern met duidelijke, makkelijk leesbare tekst. Het hoofdcontrolepaneel  bestaat uit grote knoppen om vibreerpatronen te maken en aan te passen. Elk patroon wordt weergegeven in de vorm van een golf. Dat helpt gebruikers om een eigen patroon te maken.

 

De patronen kunnen opgeslagen worden en toegekend aan meerdere gebruikers. Je kan ook een patroon instellen om het standaard telefoongetril te vervangen. Het is ook mogelijk om een verschillend trilpatroon te hebben voor sms’en en telefoonoproepen van eenzelfde contactpersoon.

Vybe is een van die apps waarvan je niet weet dat je ze nodig hebt, tot je ze ontdekt. Mensen die hun telefoon voor het grootste deel van de tijd op trilstand hebben, is deze app een absolute aanrader.

Vybe is te downloaden van de Google Play Store.

Geschreven door: Jibbe Van op

Category: Nieuws, Android

Tags: vybe, Trilfunctie

Nieuws headlines

Laatste reactie