Android-app Link Bubble opent links in achtergrond

Link Bubble is een nieuwe browser voor Android, die links uit apps als Facebook en Twitter in de achtergrond laadt. Dat scheelt de gebruikers een hoop tijd.

Als een gebruiker een link aanklikt in bijvoorbeeld Twitter, wordt er automatisch overgeschakeld naar de browser of laadt het bericht in de Twitter-app zelf. Bovendien moet de gebruiker dan ook nog wachten tot de app helemaal geladen is, en ondertussen op en neer switchen tussen apps. Link Bubble brengt daar verandering in.

In de achtergrond

Als je klikt op een link naar een webpagina, verschijnt er met Link Bubble alleen een icoontje in de zijkant van het scherm. Daar wordt de webpagina geladen, en in de tussentijd kan de gebruiker gewoon door blijven lezen in Twitter. Als de pagina volledig is geladen, open die direct over de app heen.

Meerdere apps

Ook als een link naar een andere app verwijst, werkt Link Bubble goed. Een link naar een Instagram-app gaat zo niet meer via de browser, wat veel tijd scheelt.

De gratis versie van Link Bubble werkt met één app (bijvoorbeeld Facebook), maar er is ook een betaalde versie van 3,59 die alle apps op het apparaat ondersteunt.

Geschreven door: Tijs Hofmans op

Category: Nieuws, Android

Tags: