abonneren

5 Android-apps die je niet mag missen

Er zijn zoveel Android-apps dat het lastig blijft om alle goede eruit te plukken. Daarom hebben wevijf fijne apps voor je op een rijtje gezet.
 

Earbits Radio

Op het eerste gezicht lijkt de Earbits-applicatie een dienst als zoveel anderen, de applicatie streamt muziek voor de gebruiker en dat is het. Maar de missie van Earbits maakt deze applicatie erg bijzonder en laat je fantastische bands ontdekken waar je zonder Earbits nog nooit van gehoord zou hebben. Downloaden kan via deze link.

 

Flitsservice FlitsNav

Flitsservice FlitsNav is een applicatie waarmee flitser in de buurt aangegeven worden. Er is een overzicht beschikbaar van mobiele flitser, vaste flitsers en traject controles. Dus wil jij in ieder geval op de hoogte zijn van wat er in de buurt gebeurt als het om flitsers gaat, dan is Flitsservice FlitsNav de app voor jou. Natuurlijk dien je, ook zonder deze app, overal verantwoord te rijden! Downloaden kan hier.

OneQuick

OneQuick is een applicatie die zijn oorsprong op XDA heeft en nu ook gratis te downloaden is in de Google Play Store en je in staat stelt instellingen, of applicatie makkelijker bereikbaar te maken. Met OneQuick heb je alle handige instellingen bij de hand en zijn er vele instelmogelijkheden. Een onmisbare applicatie als je graag zo optimaal mogelijk gebruik wilt maken van je smartphone. Downloaden kan via deze link.

TripAdvisor

Het Androidplatform helpt ons met ontzettend veel zaken en ondanks dat je smartphone in het buitenland iets minder verbonden is dan in eigen land, is het nog steeds de moeite waard om je telefoon mee te nemen op vakantie en voor mij met name op stedentrips. Barcelona, Berlijn, Rome of New York TripAdvisor City Guides leidt je overal doorheen. Downloaden kan hier.

Reddit Sync

Maak je gebruik van Reddit, dan is de applicatie Reddit Sync één van de beste cliënts voor de sociale nieuwssite Reddit. Deze app biedt alle mogelijkheden van de echte website, maar dan mobiel. Reddit is een ideale plaats om informatie en nieuws te vinden, maar is ook geweldig als je graag informatie over katten zoekt, echt! Downloadenkan hier.

Geschreven door: Ruud Caris op

Category: Nieuws, Android

Tags:

Laatste Vacatures