abonneren

Zomerbundel effecten voor Pinnacle gebruikers

Avid pakt eens flink uit. Het bedrijf kondigt de Pinnacle Studio Zomerbundel aan, een volgens de leverancier "zomers themapakket" bestaande uit twee DVD's met extra effecten en geavanceerde overgangen voor iedereen die een nieuwe versie van de Pinnacle Studio videobewerkings-software aanschaft.Tijdelijk bevatten Pinnacle Studio Plus en Pinnacle Studio Ultimate versie 12 dus als bonus de DVD's Premium Pack deel 1 en Hollywood FX deel 2.
Deze bundel biedt meer dan duizend extra effecten, menu's, titels en overgangen met een waarde van 130 euro.

Voor bestaande gebruikers van Pinnacle Studio 12 biedt Avid trouwens ook nog het nieuwe Creative Pack deel 1, met professioneel ontworpen DVD-menu's, titels, scèneovergangen en vijf nieuwe Pinnacle Montage-thema's met meer dan negentig sjablonen en motieven zoals Island (Eiland), Retro, Modern en Botanical (Botanisch).

De Zomerbundels van Pinnacle Studio versie 12 zijn vanaf volgende maand verkrijgbaar. De verkoopadviesprijs bedraagt 99 euro voor Pinnacle Studio Plus en 129 euro voor de Pinnacle Studio Ultimate.

Het Creative Pack deel 1, alleen te gebruiken met versie 12 van Pinnacle Studio, Pinnacle Studio Plus en Pinnacle Studio Ultimate, is uitsluitend verkrijgbaar bij de online winkel van Pinnacle Systems, voor 79,99 euro

 

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: