abonneren

Zoho-widgets voor iGoogle, Facebook, Orkut en meer

ZoHo heeft niet de naamsbekendheid van Google of van OpenOffice, maar het is één van de meeste krachtige kantoorsuites op het internet. ZoHo heeft een zestal widgets uitgebracht waarmee u ook op andere websites gemakkelijk bij uw documenten en prestaties kan.De zes Zoho Gadgets zijn:Docs, Mail, Calendar, Tasks, Contacts en Planner. De widgets zijn beschikbaar voor Facebook, iGoogle, Orkut en alle sites die OpenSocial XML ondersteunen, zoals MySpace, Blogspot en veel wikis. Volgens ZoHo zijn deze zes Gadgets pas de eerste lichting en zullen er meer volgen.

De Gadgets reviewen is lastig omdat ze precies doen wat u er van verwacht. Alle Gadgets werken goed en gemakkelijk. U kunt uw Gmail-account gebruiken om in te loggen op ZoHo. U kunt ook uw ZoHo kalender toevoegen aan uw Gmail-account. Ook het toevoegen van de Gadgets aan uw Facebook-pagina is gemakkelijk en gaat probleemloos.

Indien u ZoHo intensief gebruikt dan zijn de zes Gadgets een godsgeschenk. Als u een "lichte" gebruiker bent dan zijn de Gadgets minder interessant.

ZoHo gaat meer Gadgets uitbrengen, maar het is nog niet bekend welke dit zullen zijn en wanneer ze uitkomen.


Meer informatie: ZoHo Blog

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: